Brink trekhakenBrink trekhaken

Brink Trekhaken

Autobedrijf MEBO is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Als Brink trekhaak montagepartner geven we 5 jaar garantie op trekhaak en montage.

Lees verder

Autobedrijf MEBO Schoorl montagestation Brink trekhaken

AD Autobedrijf MEBO is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Dit is een werkplaatsconcept met meer dan 250 onafhankelijke werkplaatsen in Europa.

Het Brink trekhaak montagepartner programma is een samenwerking tussen trekhaakfabrikant Brink en montagebedrijven die trekhaken inbouwen. De samenwerking richt zich op het uitwisselen van kennis, het volgen van trekhaak montage trainingen en het gebruik van kwalitatieve Brink trekhaken en kabelsets. Als Brink trekhaak montagepartner geven we 5 jaar garantie op de trekhaak, kabelset en montage.

Trekhaakmontage vereist programmeren

Wie een trekhaak aanschaft, rekent er op dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig achter de auto wordt vervoerd. De laatste jaren is het inbouwen van een trekhaak, en de bijbehorende bekabeling, steeds complexer geworden. Dit komt met name door nieuwe voertuigelektronica. Meer dan ooit is vakkundige inbouw in combinatie met het gebruik van kwaliteitsonderdelen essentieel om de veiligheid van een trekhaak te waarborgen. Autobedrijf MEBO is aangehaakt als Brink trekhaak montagepartner, omdat zij de kennis en middelen in huis hebben voor vakkundige inbouw.


DIRECT EEN TREKHAAK ZOEKEN?

Vul hieronder uw kenteken in om direct de juiste trekhaak te vinden. Als u er niet uitkomt, kunt u ook direct contact met ons opnemen.

MEBO Auto's

Voorweg 83
1871 CM Schoorl
072-5091313
072-5091325
info@meboauto.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats